Hae tästä blogista

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ahkera isi, puolentoista viikon tilannekatsaus

Vajaa puolitoista viikkoa sitten pääsin omilla avaimilla ihmettelemään, että mitä sitä oikein tuli ostettua. Duunarini ei kauaa aikaillut vaan kääri samantien hihat ja lahkeet ja onkin viettänyt työmaalla lähes kaiken aikansa. Nyt makuuhuone on loppumaalinsilauksia vaille valmis ja tällä viikolla se täytetään ääriään myöten täyteen tavaraa. 

Ajatuksena minulla on, että asunnosta tulisi pitkälti pelkistetty musta-harmaa-valkoinen, mutta itseni tuntien tiesin, että johonkin haluan myös väriä. Se joku päätyi olemaan makuuhuone. Huithait "asunnon yhtenäiselle linjalle". Kovin montaa maaliliuskaa en jaksanut vertailla vaan päädyin graduaiheeni mukaisesti Tikkurilan "Keto"-sävyyn. Ylipätäään vihreään päädyin siksi, että aion laittaa makuuhuoneen seinälle lahjaksi saamani kasvitaulun, josta yläbannerin kuva on otettu. Vaihtoehtovärinä olisi toki ollut vaaleanpunainen, mutta ne ketkä eivät muista ensimmäisestä kodista mitään muuta, muistavat ainakin vaaleanpunaiset seinät.

Ensimmäinen muodonmuutos! Tässä kuvassa vihreä näyttää jopa liiankin keväiseltä, livenä himpun verran myrkympi tai sammaleisempi, iik. Noita kaappeja kuurasin tänään neljä (4) tuntia! Mielestäni 40-vuotiaat kaapit ansaitsivat nyt ekan kertansa. Vesi oli mustaa, yök. 

Päädyin muuten siihen parkettiin, kuten makkarikuvasta saattoi päätellä. Bauhaussissa oli viime viikolla tarjous, jossa neljä parkettipakettia kolmen hinnalla. Tarvitsin tosin vain kolme, mutta näin pääsin valikoimaan lattiaan sellaiset, joissa vähiten todella tummia kohtia. Ehdottomasti hauskinta oli kuitenkin huomata, että ohjeiden mukaan kyseistä parkettia ei saisi imuroida, ööö? Luvallinen vapautus imuroinnista ikuisesti?

Ja näin kaatuu seinä. Ehdin nähdä vain kyseisiin kuviin ikuistetut vaiheet, hommaan meni alle neljä tuntia, mutta kivimurskan kantaminen sitten tylsempää puuhaa (näin kuulin).



Uusi maisemani. Hautuumaa vaihtui parkkipaikkaan ja meri kaukaiseen kauppakeskukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti