Hae tästä blogista

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Eron hetkiä

Ihan juuri on aika pistää nykyinen koti pakettiin (tai pariin) ja suunnata tavaravuoren kanssa eteenpäin. Tuntuu haikealta lähteä, koska tätä mainiompaa asuntoa ei opiskelija voi HOASilta saada. Olen asunut tässä neljä vuotta (vaihto välissä) ja vielä olisi ollut vuosi asumisaikaa jäljellä, jos en olisi valmistunut viime syksynä. Tässä vähän fiilistelyä asunnon parhaista puolista, joita jään kaipaamaan.

Seitsemäs kerros ja se merinäköala! Näköalan lisäksi meri muutenkin kiva, parhaita ulkoilureittejä. Onneksi kohta saan korvaukseksi metsän. Sellaista täältä ei ole löytynyt.

Huonekorkeus sen seitsemän metriä. Seinälle suunniteltu kiipeilyseinä jäi tosin toteuttamatta.
Persoonallisuus. Aluksi kotini oli lempinimeltään maitotölkki ja pystyynkäännetty tulitikkurasia. Persoonallisuudella on kääntöpuoliakin toki, tässä tapauksessa olemattomat säilytystilat ja unohtuneiden tavaroiden haku alati yläkerrasta.


Sijainti. 00100. Vuosiin en ole taksia tarvinnut tai kauppojen aukioloaikoja katsonut.

Uima-allas. Tosin siinä on kyllä ihan liian kylmää vettä eli oikeasti jään haikailemaan saunavuoroja, joita ehdin hyödyntää ihan liian harvoin.
Ei vähäisimpänä! Rättipatteri - arjen luksusta.




Pitäisi varmaankin aloittaa se pakkaaminen, että kerkiää pääsiäisenä ulos. Tavarat viedään uuteen asuntoon suoraan, vaikka vielä aikoihin en muuttamaan pääsekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti